• 31.07.2021 09:14

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

хрватска

  • Home
  • Хрватска е против промената на границите во регионот

Хрватска е против промената на границите во регионот

Министерот за надворешни работи на Хрватска, Гордан Грлич Радман, кој престојува во еднодневна официјална посета на Косово, изјави дека неговата држава се противи на каква било промена на границите во…