• 31.07.2021 04:49

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Христијани

  • Home
  • Изборна трка на Муслиманското братство и христијаните во Јордан

Изборна трка на Муслиманското братство и христијаните во Јордан

Jордан се подготвува за општи избори закажани за 10 ноември во согласност со упатствата издадени од избирачкиот одбор во земјата поради коронавирусот. Земајќи ги предвид здравјето и безбедноста на јавноста,…