• 03.08.2021 21:11

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

цби

  • Home
  • Трибина на ЦБи во Ново Село: Дел од канабисот кој се произведува за медицинска употреба во Македонија завршува на црниот пазар

Трибина на ЦБи во Ново Село: Дел од канабисот кој се произведува за медицинска употреба во Македонија завршува на црниот пазар

Центарот за Безбедносни истражувања (ЦБИ) вчера вечер со почеток од 19:30 часот во домот на културата во општина Ново Село одржа трибина на тема „Влијанието на масовното производство на канабис…

Онлајн работилница на ЦБИ на тема „Опасностите од пропагандата и дезинформациите во денешниот свет“

Во четврток на 22 април со почеток од 10:00 часот, Центарот за безбедносни истражувања (ЦБИ) ќе одржи онлајн работилница на тема „Опасностите од пропагандата и дезинформациите во денешниот свет“. Настанот…