• 18.04.2021 15:31

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

ЦДУ

  • Home
  • Ангела Меркел – Жена гигант во германската и европската политика

Ангела Меркел – Жена гигант во германската и европската политика

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден ви ја претставувам Ангела Меркел. Жена која е канцелар на Германија веќе 15 години, како и поранешна но и…