• 25.06.2021 03:33

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

четврток

  • Home
  • Овој четврток оркестарот на Филхармонија ќе одржи концерт насловен „Музиката и градот“

Овој четврток оркестарот на Филхармонија ќе одржи концерт насловен „Музиката и градот“

Овој четврток во 19 часот, оркестарот на Филхармонија ќе одржи концерт насловен „Музиката и градот“ на кој праизведба ќе доживее електроакустична симфониска поема „Скопје“ од македонската композиторка Ана Пандевска. На…