• 25.07.2021 11:58

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Шидло

  • Home
  • Беата Шидло – Бивш премиер на Полска

Беата Шидло – Бивш премиер на Полска

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден ви ја претставувамe Беата Шидло. Голема конзервативка од Полска и потпретседателка на пратеничката група на европските конзервативци и реформисти…