• 25.06.2021 05:43

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Ѓорѓи Лазаревски

  • Home
  • Објавена книгата „Плачот на кларинетот“ од Ѓорѓи Лазаревски

Објавена книгата „Плачот на кларинетот“ од Ѓорѓи Лазаревски

Излезе од печат книгата со раскази „Плачот на кларинетот“ од Ѓорѓи Лазаревски, во издание на „Пелагониските културно-научните средби – Новаци“. Публикацијата раскази е уредена на македонски јазик и отпечатена на…