• 20.04.2021 01:35

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

јордан

  • Home
  • Слаба излезеност на изборите во Јордан!

Слаба излезеност на изборите во Јордан!

Излезноста се намали на неодамнешните општи избори во Јордан, во услови на постојана епидемија на коронавирус, според бројките на изборниот орган во земјата. За време на гласањето во вторникот, кое…

Изборна трка на Муслиманското братство и христијаните во Јордан

Jордан се подготвува за општи избори закажани за 10 ноември во согласност со упатствата издадени од избирачкиот одбор во земјата поради коронавирусот. Земајќи ги предвид здравјето и безбедноста на јавноста,…