• 09.04.2021 18:03

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Јуниор

  • Home
  • „Јуниор” – Конкурс за деца – поети

„Јуниор” – Конкурс за деца – поети

По повод Меѓународниот ден на литературата за деца, издавачката куќа Феникс, во рамките на  Пролетниот саем на книги распишува Конкурс за најдобри песни од деца – поети „Јуниор”.   -Темата е слободна, а секое…