• 11.04.2021 23:44

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

љубов

  • Home
  • Во Скопје отворена изложба за тангото и љубовта

Во Скопје отворена изложба за тангото и љубовта

Во големиот салон во Домот на културата „Кочо Рацин’ – Скопје вчера беше отворена изложбата “Вечното танго на љубовта во нас“. Во годишената изложба посветена на Тангото и љубовта учествува…