• 03.08.2021 23:01

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Џорџиа

  • Home
  • Џорџиа Мелони – Претседател на Европската партија на конзервативци и реформисти

Џорџиа Мелони – Претседател на Европската партија на конзервативци и реформисти

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден Ви ја претставувам Џорџиа Мелони.  Родена е во Рим на 15 јануари 1977 година, по татко од Сардинија, а…