• 14.04.2021 04:31

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

17 часот

  • Home
  • За викенд полициски час од 17 до 05?

За викенд полициски час од 17 до 05?

Полициски час од 17 часот попладнето до 05 часот утрото, следниот ден од петок до понеделник е една од можните рестриктивни мерки кои се планираат за земјава за крајот на…