• 14.04.2021 04:32

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

21 лице

  • Home
  • ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ВО ГРЧЕЦ И ГАЗИ БАБА: Уапсени 21 лице, запленети дрога, пари, автомобили…

ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ВО ГРЧЕЦ И ГАЗИ БАБА: Уапсени 21 лице, запленети дрога, пари, автомобили…

Приведени се 21 лице, пронајдена и запленета е дрога, пари, автомобили, мобилни телефони, во денешната полициска акција во Грчец, Гази баба, Чаир и Синѓелиќ. Извори од истрагата посочуваат дека уапсените…