• 09.04.2021 18:31

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

30 милиони

  • Home
  • „АстраЗенека скрила 30 милиони дози вакцини во Италија“

„АстраЗенека скрила 30 милиони дози вакцини во Италија“

Италијанските власти, во рамките на истрага што ја покрена Европската комисија, во италијанската фабрика „Каталент анањи“ открија огромна количина дози на вакцината АстраЗенека, информира весникот „Ла Стампа“ додавајќи дека вакцините…