• 24.07.2021 13:38

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

31 роденден

  • Home
  • Театарот за деца и младинци денеска го прославува 31-виот роденден

Театарот за деца и младинци денеска го прославува 31-виот роденден

Театарот за деца и младинци (ТДМ) денеска го прославува 31-виот роденден и соопшти дека поради пандемијата го одбележува скромно – со низа пораки и честитки споделени на социјалните мрежи од…