• 03.08.2021 19:59

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

80 политичари

  • Home
  • Масакр во Мексико: Во текот на предизборната кампања убиени над 80 политичари

Масакр во Мексико: Во текот на предизборната кампања убиени над 80 политичари

Најмалку 80 политичари се убиени за време на изборната кампања во Мексико, од кои 32 беа кандидати за некоја функција, а притоа биле регистрирани вкупно 476 напади врз политичари. Само…