• 25.06.2021 05:44

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

90-то место

  • Home
  • Репортери без граници: Новинарството е блокирано во 130 земји, Македонија на 90-то место

Репортери без граници: Новинарството е блокирано во 130 земји, Македонија на 90-то место

Новинарството е целосно или делумно блокирано во 73 проценти од државите, односно во 130 од 180 земји во светот, покажуваат податоците во годишниот извештај на Репортери без граници (РСФ) за…