• 21.04.2021 07:54

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Flux Identity

  • Home
  • Отворена изложбата „Flux Identity“ во Чифте Амам

Отворена изложбата „Flux Identity“ во Чифте Амам

Меѓународна изложба „Flux Identity“ е отворена во просториите на Чифте Амам и ќе биде поставена до 26 февруари. За идентитетот низ призмата на уметнички контекст на претставување на изложбата говорат уметниците од земјите од регионот и други…