• 21.07.2021 23:34

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

todor petrov

  • Home
  • Неизживеаната романса на Санстефанска Бугарија

Неизживеаната романса на Санстефанска Бугарија

Се’ додека за Софија: Македонија е дел од Бугарија, Македонците се Бугари, а Македонскиот јазик е дијалект на Бугарскиот јазик, Договорот Заев-Борисов од 1 август 2017 година е ништовен и…