• 25.06.2024 10:18

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Month: April 2024

  • Home
  • Николоски: Во Македонија нема да има нити беља, нити конфликт, туку редовно одење во затвор

Николоски: Во Македонија нема да има нити беља, нити конфликт, туку редовно одење во затвор

-Али Ахмети одржа митинг на скопскиот плоштад Македонија, пред споменикот на Александар Македонски, на тој начин сакајќи да покаже кој е газда во Македонија. Митингот на Ахмети само го демонстрираше…