• 11.07.2024 20:00

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

тетово

  • Home
  • Избори во Тетово

Избори во Тетово

Владата донесе решение за распуштање на Советот на Општина Тетово согласно исполнувањето на еден од условите во членот 75 од Законот за локална самоуправа, според кој општинските совети ќе бидат…