• 22.06.2024 11:36

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Month: May 2023

  • Home
  • Честит 7ми Мај – Ден на македонската полиција

Честит 7ми Мај – Ден на македонската полиција

Денес се одбележува Денот на македонската полиција – 7 Мај. Со одлука на Владата на Република Македонија од 20 април 1993 година, 7 мај е востановен како Ден на македонската…