• 25.06.2024 08:30

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

„МАКЕДОНСКИ ШЛАГЕРИ – СТАРИ ПЕСНИ – НОВИ ЅВЕЗДИ“

ByJane Jancheski

Jul 20, 2022

Концерт

Во рамки на 43-тото издание на манифестацијата „Скопско лето“ 2022 ќе се одржи концерт „МАКЕДОНСКИ ШЛАГЕРИ – СТАРИ ПЕСНИ – НОВИ ЅВЕЗДИ“ во East Gate Mall.

Специјални гости: Давор Јордановски, Андријана Јаневска, Сашо Гигов – Гиш, Мила Николовска, Теа Пејиќ, Васил Ангелов, Денис Димовски и неколку извонредни изненадувања
Диригент: Иван Еминовиќ,

Уметнички координатор: Сања Шуплевска
Продуцент: Орце Ицковски, Оркестар Полифонија