• 22.06.2024 10:01

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а на американскиот долар 54.8035 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.8483 денари, а на швајцарскиот франк изнесува 63.7320 денари.

Курсна листа на НБ формирана на 14.07.2023 која се применува од 00:00 часот на 16.07.2023 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.