• 20.05.2024 17:53

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Проф. д-р Александар Нацев е новиот Проректор за настава на Европскиот Универзитет

ByJane Jancheski

Mar 15, 2024

На денешната седница на Универзитетскиот сенат на Европски Универзитет за нов Проректор за настава е назначен Проф. д-р Александар Нацев, долгогодишен експерт од областа на бебзедноста и досегашен декан на факултетот за детективи и криминалистика. Тимот на Сариса му посакува упсех во работата со надеж за успешна соработка.