• 11.07.2024 05:33

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

ВМРО-ДПМНЕ повика на голем општонароден протест во сабота

ВМРО-ДПМНЕ повика на голем општонароден протест во сабота, а својата поддршка на протестот ја дадоа и партиите од Коалицијата за Обнова на Македонија по денешниот состанок на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски со претседателите на коалициските партии.

Протест пред Влада на Република Македонија, 18 јуни во 20 часот. Приклучи се! Се вели во Фејсбук статусот на опозициската партија.