• 13.04.2024 18:11

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6748 денари, а на американскиот долар 58.5761 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.3746 денари, а на швајцарскиот франк изнесува 62.3419 денари.

Курсна листа на Народната банка формирана на 07.12.2022 која се применува од 00:00 часот на 09.12.2022 година до почетокот на важење на новата курсна листа