• 13.04.2024 17:53

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6053 денари, а на американскиот долар 57.9215 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 70.2856 денари, а на швајцарскиот франк изнесува 62.6325 денари.

Курсна листа на Народната банка формирана на формирана на 21.12.2022 која се применува од 00:00 часот на 22.12.2022 година до почетокот на важење на новата курсна листа