• 13.04.2024 18:35

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Амбасадата на САД го честита 8 Септември – Денот на независноста

Амбасадата на Соединетите Американски Држави на Фејсбук го честита 8 Септември – Денот на независноста на Република Македонија.

-Од сите нас во Амбасадата испраќаме честитки по повод 31 година од вашата независност. Честит ден на независноста – се вели во честитката.