• 11.07.2024 22:22

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6910 денари, а на американскиот долар 58.4250 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.7755 денари, а на швајцарскиот франк изнесува 62.5923 денари.

Курсна листа на Народната банка формирана на 09.12.2022 која се применува од 00:00 часот на 11.12.2022 година до почетокот на важење на новата курсна листа.