• 30.05.2024 03:26

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6782 денари, а на американскиот долар 58.2639 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 69.8824 денари, а на швајцарскиот франк изнесува 62.7832 денари.

Курсна листа на Народната банка формирана на 10.03.2023 која се применува од 00:00 часот на 12.03.2023 година до почетокот на важење на новата Курсна листа