• 22.06.2024 11:35

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6337 денари, а на американскиот долар 55.9543 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 69.9906 денари, а на швајцарскиот франк изнесува 62.8659 денари.

Курсна листа на НБ формирана на 13.04.2023 која се применува од 00:00 часот на 17.04.2023 година до почетокот на важење на новата курсна листа