• 19.07.2024 12:11

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4980 денари, а на американскиот долар 54.9973 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.8854 денари, а на швајцарскиот франк изнесува 63.7681 денари.

Курсна листа на НБ формирана на 13.07.2023 која се применува од 00:00 часот на 14.07.2023 година до почетокот на важење на новата Курсна листа