• 20.05.2024 22:30

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

курсна листа

  • Home
  • Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а на американскиот долар 54.8035 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.8483 денари, а на швајцарскиот…

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4980 денари, а на американскиот долар 54.9973 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.8854 денари, а на швајцарскиот…

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6337 денари, а на американскиот долар 55.9543 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 69.9906 денари, а на швајцарскиот…

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6782 денари, а на американскиот долар 58.2639 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 69.8824 денари, а на швајцарскиот…

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6053 денари, а на американскиот долар 57.9215 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 70.2856 денари, а на швајцарскиот…

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6910 денари, а на американскиот долар 58.4250 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.7755 денари, а на швајцарскиот…

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6748 денари, а на американскиот долар 58.5761 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.3746 денари, а на швајцарскиот…

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска е 61.4950 денари, а на американскиот долар 61.1951 денари. Средниот курс на британската фунта е 70.7978 денари, а на швајцарскиот…

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денес?

Според средниот курс на Народната Банка на Република Македонија еврото денеска чини 61.4950 денари, курсот на британската фунта е 73.0865 денари, а швајцарскиот франк 63.1106. Додека пак средниот курс на…

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денес?

Според средната курсна листа на НБ, еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а американскиот долар чини 58.6231 денари. Швајцарскиот франк изнесува 61.2540 денари, а британската фунта изнесува 71.9307 денари. Курсна листа…